rev ش رو بنویس . تا بقیه راهنمایی ها رو بگم بهت
Printable View
rev ش رو بنویس . تا بقیه راهنمایی ها رو بگم بهت
امید جان نیگا کردم rev 3.0 بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
ولی نمیدونم چرا بایوسش فرکانس 9590 رو 4000MHz میشناخت
بایوس رو با برنامه @برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] تحت ویندوز بایوسش رو اپدیت کن . آخرین بایوسش رو بگیر بعد اپدیت کن .نقل قول:
این کاررو کردم الان فرکانسش 4700 شده .تا 5000 چجوری ببرمش .اورکلاک نه قابلیت turbo core رو چطور فعال کنم از بایوس.نقل قول:
اگر نگاه کنی تو لیست ساپورت جلوی ساپورت پردازنده شما زده نسخه بایوس FC یعنی برای ساپورت کامل از پردازندت باید بایوس FC را پروگرام کنی .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
- - - Updated - - -
متوجه نشدم . توربو کور فعال باشه در صورت نیاز خودش تا 5GHZ میرسه . نیاز به کار خاصی نیست .نقل قول:
امید جان این مادربورد چطور از کارخونه میاد بیرون آپدیت نیست .منظورم اینه که شاید این مادربورد محدودیتهایی رو واسه این cpu داره چون تست استرس میگیرم نه از 4700 بالاتر میره نه از 70 وات بیشتر مصرف میکنه.turbo core رو چطور فعال کنم از بایوس
این مادربردها به آخرین بایوس زمان تولید مجهز میشن . ولی بایوس FC اواسط 2015 منتشر شده .این مادربرد بدون مشکل این پردازنده رو پشتیبانی میکنه . جای نگرانی نیست .نقل قول:
امید جان واقعا دمت گرم ممنون خیالمو راحت کردی نمیدونم چجوری ازت تشکر کنمنقل قول:
خواهش میکنم رفیق گرامی .خوب شد مطرح کردی چون بایوس قبلی به خوبی پردازندت رو نمیشناخت . فقط اگر تمایل داشتی در این تاپیک نظرت را در باره پشتیبانی آنلاین گیگابایت اعلام کن .نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بله چرا که نه .من عاشق گیگابایت و پشتیبانیشم واقعا نامبر وانه .البته خودتم امید جان نامبر وانینقل قول: